Autósiskolánk, a régi Bécsi úti ATI 1978 óta működött Budapesten a III. kerületben a Bécsi úton, de 2020.05.22-től átköltöztünk a III.kerület Vörösvári út 3 szám alá.

Kisebb névváltozások után, jelenleg az ATI GKT Kft. viszi tovább a régen ismerté vált ATI Autósiskola hírnevét, zömmel a régi kollektívával.

Autósiskolánk személygépjárműképzésen kívül motorkerékpár képzéseket is folytat az összes kategóriára.

Autósiskolánk saját tanpályával rendelkezik. A tanulók képzésére az alábbi helyszíneken van lehetőség:

  • III.kerület Bécsi út 310. (saját tanpálya)
  • XIII.kerület Duna Plaza tanpálya
  • IV.kerület Autoklubbnál levő tanpálya
  • Budaörsi Virágpiacnál lévő tanpálya

Oktatóink több évtizedes szakmai tapasztalata (elméleti pszichológiai felkészültsége) segíti elő, a mielőbbi sikeres vizsga letételét.

Cégünk fő célja az ügyfeleink elégedettsége, erről kezeskedik segítőkész, naprakész, irodai személyzetünk, klimatizált oktatóhelyiségeink, és nagy múltra visszatekintő szakmai tudásunk.

 

 

Autósiskolánk szolgáltatásai:

  • Személygépjármű vezetőképzés (B kategória)
  • Motoros képzés (AM, A1, A2, A, B125)
  • Jogosítványosoknak gyakorló óra (Autósiskolánk lehetőséget biztosít azon ügyfelei részére, akik hosszabb ideje nem vezettek a jogosítvány megszerzése után, vagy semmilyen gyakorlatra nem tettek szert és több éves kihagyás után vezetni szeretnének.) 
Az Európai Unió új Általános Adatvédelmi Rendelete 2018.05.25. napjától hatályos adatkezelési tájékoztatóját központunkban, 
1035 Bp Vörösvári út 3, valamint kirendeltségeinken 1035 Bp Vörösvári út 3, és 1126 Bp Márvány u. 28 alatt érheti el.
Ha a személyes adatai kezelésével kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel keressen minket az E-mail cím megjelenítése e-mail címen, vagy személyesen valamelyik kirendeltségünkön.
Bp 2018.05.25.
 

A gyorsabb navigáció érdekében a következő menüpontjainkat ajánljuk: